"Een duister gitaarlijntje en een hoekig, strak, drumpatroon vergezellen de dynamische stem van Vincent Coomans, die zowel hoogtes als doordachte parlando-achtige stukjes aankan."

PRESS QUOTES

"Introverte, zelfs niet alledaagse teksten, toch zit er een zeker popgevoel in de nummers, niet dat het vrolijke meezingers zijn. Eerder een kruising tussen de onweerstaanbare tristesse van Eels of Sparklehorse en onze eigen Krankland, indietronica die zijn bed deelt met postrock."
 
"This one's the standout for me with a vibe that reminds me quite a lot of Mason Proper (now known as Absofacto). It's not exactly groundbreaking, but it has enough twists and turns to keep me engaged."

Indie Shuffle on  single'Turn of Events' / read more

Didier Becu - Luminous Dash / meer lezen

Indiestyle over 'Patterns' in de rubriek 'Verse vangst' / lees meer

"Ho Bear koppelt het donkere en dromerige van Beach House aan indietronica die aan Faces On TV doet denken. Gooi daar af en toe wat intimiteit en zachtheid van pakweg The Antlers op, en je krijgt een aangename en fijn in het oor liggende sound."

Dansende Beren over de EP 'Patterns' / lees de review hier 

"Lastig te beschrijven wat de nummers van Ho Bear zo goed maakt. Zijn het de catchy gitaartjes uit Distance die geregeld plaats maken voor de goudeerlijke stem van frontman Vincent Coomans? Of de interessante teksten van die laatste? Wellicht een mix van beiden in combinatie met een heerlijk melancholische kopstem uit bijvoorbeeld Turn Of Events.
Ho Bear is niet vies van een dissonant gitaarlijntje hier en daar en dat geeft het geheel een leuke, rauwe touch."

Quinten Jacobs tipt Ho Bear als vi.be van de maand op Luminous Dash / lees meer

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now